Jeg har gået i F.E.G.U. af 2 omgange. Og da jeg startede i F.E.G.U hos Malene i år 2007, kunne jeg kun læse og skrive lidt. Men det jeg kunne, var udenadslære, og jeg havde ingen forståelse for lydering. Da jeg gik i folkeskole, fik jeg af vide, at jeg var ordblind, og at jeg aldrig ville kunne komme til at læse og skrive. Men det fik Malene og F.E.G.U modbevist. Og det er jeg rigtigt glad for. Jeg er i dag, super glad for at læse og kunne ikke forstille mig at, holde op. Min skrivning er også blevet væsentligt bedre. Jeg fik også at vide, at jeg ikke kunne tage folkeskolens afgangseksamen i matematik, men igen må man sige, at de har taget fejl. På de år jeg har gået der, har Malene løftet mig op fra at være et sted i 2. klasse til at jeg i år 2011 kunne tage folkeskolens afgangs eksamen i matematik med et stort 10 tal - noget jeg aldrig troede jeg skulle komme til. Malene og F.E.G.U har vist mig at, hvis der er noget man vil så kan det lade sig gøre. Det var også en faktor til at jeg i 2014 begyndte en uddannelse på teknisk skole som Film og Tv- Assistent, men for at kunne tage uddannelsen skulle jeg have engelsk noget jeg aldrig havde haft i skolen. Så jeg startede hos Malene igen i efteråret 2013 med at lærer engelsk helt fra bunden og endte med at sidde og læse engelsk på 9 klasse niveau i år 2017. Jeg blev ligeledes færdig med min uddannelse som Film og TV Assistent sidste år med super fine karakter. Malene og F.E.G.U har vist mig, at hvis jeg vil noget så kan det lade sig gøre. Jeg kan kun varmt anbefale andre at prøve det her, fordi det er super godt - og det virker. Med venlig hilsen Anders Jensby

Med venlig hilsen
Anders Jensby

Tak Malene - fordi du lærte mig at læse. Jeg er blevet god til at læse, og nu føler jeg mig tryg i klassen, for min klasse støtter mig også. Du lærte mig lyde, som jeg ikke kendte. Tusind tak Malene

Fra Maja

Kære Malene

Tak fordi du har lært mig at læse dansk. Jeg var 5 år og stadig i børnehave. Da jeg kom, kunne jeg ikke læse, men ville virkelig. Efter 2 uger kunne jeg læse ord med 2 bogstaver. Hver uge blev det lidt hårdere, men ikke for meget. Nu kan jeg læse det samme som en, der skal begynde i 1. klasse. Det gik så stærkt!

Tusind tak! Det har været så sjovt!

Grace, 6 år

Kære Malene

Hvor har det været sejt at læse hos dig. Da jeg startede hos dig, var jeg lige begyndt i 1. klasse. Jeg kunne ikke sige lydene på de forskellige bogstaver. Nu har jeg arbejdet hårdt med din hjælp, så nu kan jeg lyde, læse og dele. Det er bare så dejligt. Jeg er meget stolt over mig selv og føler mig meget mere sikker på mig selv. Det kan jeg takke dig for Malene. Du forstår at få børn til at føle glæde ved at læse, og så er du så sød og rar. Det bliver noget tomt ikke at skulle komme hos dig, men jeg har jo også læst 4 kæmpe bøger på 7 måneder.

Tak for alt Malene

De kærligste tanker og hilsner fra Signe. 1.C

Hej søde Malene

Tak for din hjælp, nu kan jeg læse meget bedre. Jeg synes også, at det var lidt hårdt. Du er sød.

Kærlig hilsen Fie, 3. klasse

Hej Malene

Jeg havde problemer med at læse og høre lyde på ord. Jeg havde også problemer med at stave endelserne på ordene og grammatikken, men nu kan jeg. Jeg er blevet bedre til at stave, læse, høre alle lydene på ordene, alle endelserne og grammatikken.

Jeg er meget taknemmelig for din hjælp, og nu kan jeg skrive en lang historie uden problemer. Jeg har udviklet mig fuldstændigt på alle områder.

Jeg vil altid bruge dig, hvis jeg får problemer med andre fag. Jeg er rigtig glad for din hjælp. Jeg kan stærkt anbefale dig til andre

Hilsen Oliver
5. klasse

Jeg kan læse og skrive hurtigere nu. Jeg kan bedre sidde stille og lave lektier. Før ville jeg ikke lave dem.

Det er underligt, at jeg pludselig har lært så mange lyde så hurtigt. Det har været sjovt - rigtig sjovt at lære at læse og skrive.

Christina 3. klasse

Kære Malene

Første gang jeg kom, kunne jeg ikke læse og dele og stave, men det kan jeg nu. Det var en stor hjælp. Tak Malene, for det du har gjort. PS. Man kan godt læse, når man tror på sig selv.

Hilsen Rebecca, 4.klasse

Kære Malene

Du har været en stor hjælp al den tid jeg har gået her. Jeg er blevet meget bedre til at læse og skrive, det er jeg meget glad for. Du har været en sød og god lærer. Det har været hyggeligt at være her, men også lidt hårdt. Det er gået rigtig hurtigt. Har kun været her i 28 timer og læser super godt nu. Tusind tak Malene

Kh Siff, 5. klasse

Hej Malene

Tak fordi du ville lære mig matematik. Jeg har haft det svært med matematik - men nu kan jeg det. Det har været godt at være her, fordi jeg har lært gange og minus.

Mange hilsner fra Jessica, 3. klasse

Kære Malene

Tak fordi du ville hjælpe mig med at lære at læse. Det har været hårdt, sjovt og lidt svært. Inden jeg startede kunne jeg slet slet ikke læse.

Kh Julia, 4. klasse

Kære Malene

Tak fordi du lærte mig brøker, dividere og minus. Min klasse sprang hurtigt fra det ene til det andet, så jeg ikke kunne følge med. Uret lærte vi f.eks kun om to gange på et år i klassen.

Mvh Mikala, 3. klasse

Kære Malene

Det var rigtig sjovt at være hos dig - også at lære noget af dig. Det var sjovt at læse i grøn-, blå- og rødt læsekursus. Det var svært i skolen, men efter jeg kom her og læste i 30 timer, så går det rigtig godt.

Det har været rigtig sjovt at gå her, og man lærer en hel masse her. Til alle jer der går her nu, held og lykke - og jeg håber, at I kommer til at blive gode til at læse.

Tino Kronborg, 4. klasse

Kære Malene

Tak fordi du ville hjælpe mig med at lære at læse. Jeg synes, at jeg er blevet god. Det har været sjovt og hårdt, men jeg har også hygget mig. Det bliver rart at slutte, men jeg kommer til at savne dig. Men så tænker jeg på, hvor god jeg er blevet til at læse, og hvor meget tid jeg får til at lege.

Kh Silja, 3.klasse

Hej Malene

Jeg har haft det godt og svært. Jeg har lært at læse - og nu læser jeg godt. Engang hadede jeg at læse, men nu synes jeg, at det er sjovt. Jeg kom igennem det og overlevede haha. Jeg startede midt i sommeren og stoppede den 11. jan. Malene, tak for det hele. Vi ses igen.

Af Marie, 5. kl.

Kære Malene

Jeg har været nervøs de sidste par dage - ellers synes jeg, at det er gået godt. Jeg er stolt over, at jeg kan læse nu, og jeg synes, at du er god til det der med børn. Du har været en god lærer.

Hilsen Hannah, 3.klasse

Kære Malene

Denne gang er det anden gang jeg skriver - og denne gang er jeg blevet bedre til at stave til f.eks får, for, far, eller vejr, vær og vejr. Det har været meget sjovt, men også lidt svært. Jeg har mødt mange, som havde problemer lige som mig. Men jeg synes, at du skulle have disse (klistermærker), for jeg har ikke brug for dem længere. Så mange tak for nogle gode dage. PS. Jeg sender en kage

Marie 6. klasse

Jeg har lært en masse ting på FEGU. Som at læse og stave. Det har været rart at lære, da det før i tiden var meget svært.

Benjamin 4. klasse

 

Kære Malene

Jeg har lært at læse, og det er jeg glad for. Jeg har haft nogle gode timer med dig. Jeg har altid hadet diktater, men jeg er blevet bedre nu. Jeg har lært at skrive og stave. Tak for nogle gode mandage og torsdage. Tak for hjælpen Malene.

Kærlig hilsen Jessica, 4. klasse.

Da jeg startede hos Malene for snart 3 år siden, kunne jeg kun læse og skrive lidt. Men det jeg kunne, var udenadslære, og jeg havde ingen forståelse for lydering. Da jeg gik i folkeskole, fik jeg af vide, at jeg var ordblind, og at jeg aldrig ville kunne komme til at læse og skrive. Men det fik Malene og F.E.G.U modbevist. Og det er jeg rigtig glad for. I dag læser jeg bøger næsten hver dag, og min skrivning er også blevet væsentligt bedre. Jeg fik også at vide, at jeg ikke kunne tage folkeskolens afgangseksamen i matematik, men igen må man sige, at de har taget fejl. På de snart 3 år jeg har gået der, har Malene løftet mig op fra at være et sted i 2. klasse til i dag at sidde og regne i 7. klasses matematikbøger - noget jeg aldrig troede jeg skulle komme til. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det her, fordi det er super godt - og det virker.

Med venlig hilsen
Anders Jensby

Da jeg begyndte i FEGU kunne jeg ikke læse, og jeg kunne ikke følge med i min læsebog i skolen. Jeg takker Malene, for alt det hun har gjort de sidste 3 måneder. Hun har også lært mig at dele ord, og det hjalp mig til at læse rigtigt. Vi ses igen Malene

Hilsen Leila. 2. klasse

Før jeg kom til FEGU, kunne jeg ikke læse. Jeg havde ekstra dansk i skolen, men det hjalp ikke. Men da jeg kom til FEGU, så hjalp det. Lige pludselig kunne jeg læse ligesom de andre i klassen. Jeg fik min selvtillid tilbage. Jeg blev gladere end før. Og jeg synes, at det er rart, selv at kunne læse bøger. Det var sjovt at være her. Jeg kommer nok til at savne at komme her. Jeg har indhentet 3 års læsning på 5 måneder. Og til alle jer, der tror at det er umuligt - det er det ikke. For som jeg siger, er det op ad bakke, men når man er på toppen, så er der en fantastisk udsigt. Jeg har også mødt nogle sjove, søde og fantastiske mennesker, som også havde samme problemer som mig. Jeg håber, at alle andre får samme oplevelse, som jeg har fået.

Mange hilsner fra Malene, 5. klasse
PS. Jeg kommer tilbage næste år

Kære Malene

Da jeg startede i FEGU, gættede jeg, når jeg skulle læse, men nu er jeg blevet bedre til at læse, og jeg har lært rigtig meget. Jeg har lavet 3 læsekurser på 3 måneder - og nu kan jeg følge med i skolen.

Hilsen Ferial
2. klasse

Hej Malene

Mange tak for hjælpen med grammatik og historie. Da jeg kom, kunne jeg ikke grammatik, men efter 3 måneder kunne jeg det - og det er rigtig dejligt. Så rigtig mange tak Malene for det hele.

Vi ses måske snart igen :-) Nicholas

Kære Malene

Jeg brugte min sommerferie på at gå i skole inde hos dig. Og selv om det var hårdt, så kæmpede du sammen med mig og gjorde timerne sjove og hyggelige. Tak fordi du har lært mig at læse. Det har været en STOR hjælp. Nu synes jeg, at det er sjovt at gå i skole og lave lektier.

Mange knus fra Fie

Kære Malene

Tak fordi du har hjulpet mig med engelsk og dansk. Nu har jeg nemmere ved det hele. Mange mange tak.

Knus fra Nikita

Da Malik for et halvt års tid siden startede hos Malene, kunne han ikke læse. Han kunne genkende ord. Det han kunne "læse" var udenadslære, ingen forståelse for bogstavlydenes sammensætning.

Allerede efter første gang lærte Malik at sætte bogstavlydene sammen til et ord. Han var helt overrasket, da han pludselig kunne læse ordet "ni".

I dag er han virkelig kommet langt, og som han selv siger, "det er Malene, der har lært mig at læse".

Kære Malene

1000 tak fordi at jeg har lært meget her i FEGU. Både dansk og engelsk. Jeg har været rigtig glad for at gå her, selvom det også har været hårdt nogen gange. De to år jeg har været her, har overhovedet ikke været spild af tid, da jeg jo har lært meget, og det er jeg meget glad for - og ked af, at jeg skal stoppe, men jeg kommer måske tilbage om noget tid for at lave matematik.

De kærligste hilsner fra Trine

Hej og tak for nogle rigtig gode måneder. I starten da jeg kom, kunne jeg næsten ikke stave, men nu er jeg oppe på det niveau med dem fra min klasse, og jeg er gået fra karakteren 2 til 4. RIGTIG MANGE TAK.

Hilsen Rasmus

Kære Malene

For det første har jeg været rigtig glad for at gå i FEGU. Du har ikke kun lært mig matematik, men også en del engelsk, tysk og lidt dansk grammatik. For det andet har det også været hyggeligt at gå i FEGU. Nu hvor jeg er startet på HG, bruger jeg ikke så meget matematik mere, men det sidder fast til hvis jeg en dag skal bruge det.

Jeg kan godt lide din måde at undervise på. Før jeg kom her, forstod jeg intet matematik. Det gør jeg bestemt nu.

Malene, jeg vil bare sige tak for hjælpen. Jeg har fået meget ud af at gå i FEGU.

Kærlig hilsen Mia

Kære Malene

Jeg har haft problemer med at koncentrere mig om at læse, og derfor har jeg haft svært ved at følge med i rigtig mange fag.

Min mor kontaktede derfor FEGU, som jeg også havde gået hos da jeg gik i 2.klasse, og jeg kom i gang med det samme.

Hos Malene har jeg lært rigtig mange ting, at koncentrere mig, at læse hurtigt og samtidig forstå teksten.

Jeg gik hos Malene i ca et ½ år, og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik, og jeg har gjort store fremskridt på min skole, hvor det er gået meget fremad med karaktererne i alle fag.

Nu er jeg meget glad og motiveret for at læse, og jeg har bedre overblik over mine lektier. Min mor er meget imponeret, og hun sagde, at næste gang var det hendes tur til at tage til FEGU.

Tak Malene for den tid og hjælp du gav mig. Nu gælder det bare om at komme i gang. Vi vil glædeligt fortsætte med at henvise andre i samme situation til dig.

Mvh Niima og forældre

Kære Malene

Det har været super godt for mig at gå her i FEGU. Jeg har lært både dansk og engelsk og har lyst til at gå i skole nu.

C.

Hej Malene

Tak for et rigtig godt år. Jeg har lært en masse matematik. Engang hadede jeg det, det gør jeg ikke mere. Mine karakterer i matematik er blevet meget bedre. Tak for denne gang, jeg kommer nok tilbage efter sommeren.

Vi ses S.B.

Kære Malene

Det har været rigtig godt, at gå¨her i FEGU. Jeg har lært rigtig meget herinde og du har været en super lærer og lært mig rigtig meget. Mange tak.

Hilsen F.N.

Til Malene

Jeg kunne ikke finde ud af at læse før jeg begyndte i FEGU. Nu har jeg lært at læse og stave, og det er jeg glad for. Nu kan jeg følge med i klassen meget bedre.

O.

Kære Malene

Tak for hjælpen. Da jeg begyndte her, kunne jeg ikke læse og stave, men det kan jeg nu. Jeg har lært, at man ikke skal gætte. Hvis man ikke kan læse ordet, skal man dele det og sige lydene.

Fra L.

Til Malene

Det går fint med at læse, og jeg har været glad for at gå hos dig. Jeg er blevet bedre med ordlydene og vokalernes lyde. Jeg har også lært at dele ord, det hjælper mig med at læse lange og svære ord. Det har været hyggeligt i timerne, så jeg kommer til at savne dig.

Knus fra K.

Hej Malene

Jeg har lært at dividere og gange på en rigtig god måde. I FEGU har jeg haft det rigtig godt og hyggeligt, og det har været sjovt at lære matematik med dig. Det har ikke været hårdt, som det er i skolen. Jeg har haft en god tid og lært meget. Tak tak Malene.

Mvh K.O.

Hej Malene

I FEGU har jeg lært meget mere end jeg troede. Jeg har lært grammatik og kan nu stave rigtigt. Jeg kan bruge det resten af mit liv. På grund af dig, har jeg lært så meget. Tak Malene.

Hilsen fra M.N  7.kl.

Jeg har lært rigtig rigtig meget de sidste 3 måneder. Jeg havde problemer med at kunne forstå det jeg læste, men det har jeg ikke længere. Nu ved jeg, når jeg læser en bog, hvad jeg skal gøre, når der er noget jeg ikke forstår. Det havde jeg aldrig fundet ud af, hvis jeg ikke var kommet til FEGU. Mange tak fordi du gad hjælpe mig med de problemer, som jeg havde.

Kærlig hilsen A.  7. klasse

Kære Malene

Tusind tak for din hjælp og engagerede indsats. Du har formået at tilrettelægge undervisningen efter mine behov og ønsker, hvilket har gjort undervisningen meget individuelt og meget personligt.
Det har været meget lærerigt at modtage undervisning fra dig. Jeg føler at selvtilliden på området stavning er væsentligt forbedret.
Du har en dejlig jordnær holdning til undervisnigen, hvilket jeg sætter stor pris på. Din venlige og imødekommende person gør blot undervisningen endnu mere interessant.
Jeg kan med ro i sindet anbefale andre at søge hjælp og vejledning hos dig.

Venlig hilsen C.K.

Det har været godt for mig at være på FEGU. Det, at jeg nu er mere bevidst om de forskellige studiebarrier, og hvordan man kommer videre, har givet mig en "force" til min videre undervisning i skolen. Man er i hvert fald bedre udrustet til at komme tilbage og studere.

V.B.
Det har været sjove og lærerige 12 lektioner hos FEGU-Malene. Jeg har især fået genopfrisket en del staveregler og fået styr på ane masse ord, som jeg ellers var i tvivl om. Desuden har jeg fået en del materiale, jeg kan øve videre på i fremtiden. Selve undervisningen har været dejlig afslappet og meget pædagogisk og lærerigt. Det har været super hyggeligt.

Mvh L.

Jeg er 28 år og har hele min barndom og mit voksne liv indtil nu haft lidt svært ved at stave. Jeg har prøvet at øve staveord hjemme, læse bøger/ordbøger og meget andet, men intet har rigtigt hjulpet. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg ved at opgive tanken om nogensinde at blive rigtig god til at stave. Grunden til at jeg har valgt at tage et FEGU kursus er fordi jeg altid har haft en drøm om at komme inden for politiet, og jeg kunne se på politiets stavetest til optagelsesprøven, at mit staveniveau var for dårligt. Jeg er så glad for at jeg har brugt et par måneder på FEGU. Du har virkelig forbedret min stavning og derudover som sidegevinst er min selvtillid blevet højnet. Malene har været rigtig dygtig til at gå ind og se på, hvilke problemer lige præcis jeg har haft og taget udgangspunkt i det. Hun har lært mig nogle staveregler, som jeg nok skulle have haft lært i folkeskolen, men først har lært nu - bedre sent end aldrig. Det korte og det lange er, at jeg har været utrolig glad for Malenes hjælp og kan virkelig godt anbefale det til både børn og voksne.

Vh L.

Kære Malene

Svend har haft en god og lærerig tid hos dig i 7 mdr. Flere timer efterhånden og dage, 3 timer daglig i ca. 4 mdr, da jeg fandt ud af , hvor galt det egentlig var fat - men hvor har han dog lært. Helt fra bunden måtte du kæmpe med ham. I dag er han en meget glad dreng og tror på sig selv. Selvtilliden fik han gradvist tilbage. Den var bare helt i bund. Du fik negativt vendt til positivt og lysten til at lære. Du er og bliver noget helt specielt i Svends og mit hjerte. Der vil altid være mange kærlige tanker om FEGU, og om alle de børn du giver en god begyndelse, når andre svigter.

Kærlig hilsen en glad mor og en meget glad dreng.

Hej Malene

Da min søn startede inde hos dig, var hans selvtillid helt i bund trods sine kun 8 år.
Folkeskolen havde på kun 1 år formået at få ham til at tro, at han ikke var dygtig nok til noget. Han havde været med i et læseprojekt, som bare gjorde ondt værre. Hans svar på alt sit skolearbejde var - jeg er dum - jeg kan ikke. Du har givet ham troen og lysten og koncentrationen. Nu kan han læse svarende til hans alder. Skrivningen er også ved at komme. Vi er som forældre dig dybt taknemmelig, da det har givet mange søvnløse nætter og diskussioner. Vi sender dig vores allerbedste tanker.

Kh T